Bianca Matković: Nije bilo nesporazuma oko tepiha

Tekst: N.Š.
Foto: Mario Pušić (Cropix)

MINISTRICA bez portfelja, Bianca Matković komentirala je medijske kritike svog rada i informacije o sukobima s premijerkom Jadrankom Kosor oko pitanja dizajna interijera u prostorijama Vlade, prenosi Jutarnji.

Za vrijeme posjeta izbornoj skupštini HDZ-ove zajednice žena u Karlovcu, Bianca je izjavila kako ima jako puno posla, unatoč kritikama da ništa zapravo ne radi, već premješta tepihe po Markovom trgu. Također nije željela otkriti koliko zarađuje, bez obzira na činjenicu da je to informacija koju porezni obveznici koji ju plaćaju, imaju pravo znati.

"Jako puno radim, a malo govorim o svom poslu"

"Svi oni koji mene znaju, znaju da jako puno radim uvijek, a jako malo govorim o svom poslu. Vjerujte da kao ministar u Vladi u ovo vrijeme krize ima jako puno posla i radim svoj posao vrlo odgovorno i maksimalno dobro što znam", rekla je ministrica bez portfelja.

Matković je istaknula kako ne voli komentirati špekulacije po medijima i zamolila novinare da se drže teme izborne skupštine. No nikog zapravo nije zanimalo ništa u vezi HDZ-ove zajednice žena pa su novinari upitali ministricu za incident s tepihom. "Nije bilo nikakvih nesporazuma", kratko je odgovorila Bianca Matković i završila druženje s novinarima.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara