Bosanac i Slovenka dilali drogu u zagrebačkom Španskom, imali i oružje

Bosanac i Slovenka dilali drogu u zagrebačkom Španskom, imali i oružje
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZAGREBAČKA policija uhitila je 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i njegovu vršnjakinju slovenskog državljanstva zbog posjedovanja veće količine oružja i preprodaje kokaina i ecstasyja, na čemu su zaradili najmanje 110 tisuća kuna.

Slijedom podatka da se osumnjičeni bave preprodajom droge u unajmljenom stanu u Španskom, policajci su na hodniku zgrade zatekli Slovenku s dva grama kokaina.

Osumnjičena pokušala ukloniti tragove deterdžentom

U pretrazi stana koja je potom uslijedila, policijski istražitelji pronašli su tri pištolja marke Crvena Zastava sa streljivom, pet komada ecstasyja i vrećice različitih dimenzija s tragovima droge, s kojih je osumnjičena prethodno pokušala deterdžentom ukloniti tragove.

Osim toga, policajci su osumnjičenom oduzeli oko 55 tisuća kuna, a njegovoj suradnici 58 tisuća za koje se sumnja da su pribavljeni prodajom droge.

Osumnjičene policija tereti da su na zasad neutvrđen način nezakonito nabavili i posjedovali veće količine vatrenog oružja te da su radi preprodaje nabavljali veće količine droge. Oružje i zabranjene supstance skrivali su u stanu na području Španskog u kojem su neprijavljeno živjeli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara