TROSTRUKO UBOJSTVO U SPLITU

Brat trostrukog ubojice upravo daje izjavu u policiji o napadu

Brat trostrukog ubojice upravo daje izjavu u policiji o napadu
Foto: Pixsell

STANISLAV Zavadlav, mlađi brat trostrukog splitskog ubojice Filipa, koji je u četvrtak u 15:35 sati napadnut u autobusu javnog prijevoza, policiji daje izjavu vezanu uz taj slučaj, doznaje se iz neslužbenih izvora.

On je kao žrtva pristao razgovarati s policijom u vezi okolnosti jučerašnjeg napada kada je u popodnevnim satima u autobusu javnog gradskog prijevoza u naselju Kila ozlijeđen udarcem u glavu pa ima hematom desnog oka.

Zbog stresa odbio dati izjavu o trostrukom ubojstvu

Jutros je zbog stresa odbio sucu istrage dati izjavu vezanu za trostruko ubojstvo koje je u subotu počinio njegov stariji brat Filip. Obećao je, kao i njegov otac Ante, da će se naknadno javiti državnom odvjetniku i ispričati sve što zna.

>> Otac i brat ubojice nisu bili u stanju svjedočiti. Brat: Znam tko me pretukao

Jučer, odmah nakon napada, Stanislav je odbio liječničku pomoć, ali i pomoć policije kojoj se javio na mobitel i rekao da mu ništa ne treba.

Jutros je izjavio da zna tko su momci koji su ga napali, no ne želi im otkriti identitet. Izrazio je i žaljenje zbog smrti tri mlade osobe, žrtava njegova brata. 

Iako splitska policija još od subotnjeg trostrukog ubojstva provodi primjerene mjere zaštite Stanislava Zavadlava, nepoznatim je osobama jučer pošlo za rukom lakše ga ozlijediti.

>> Kakva je to istraga trostrukog ubojstva kad svatko može prebiti važnog svjedoka?

Glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić je izjavila kako su odmah nakon što su dobili informaciju o događaju na teren poslali policiju koja tamo nije nikoga zatekla.

"Događaj nam nije prijavio on, ali smo slijedom zaprimljenih informacija na terenu poduzeli sve mjere i radnje iz nadležnosti policije. Provodimo kriminalističko istraživanje. Želim reći i kako smo do sada poduzeli sve mjere zaštite, ali je problem što oštećeni nije želio surađivati s policijom. I dalje poduzimamo sve mjere i radnje iz policijske nadležnosti te ćemo pronaći kvalitetno rješenje", poručila je Lolić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara