Broadwayjski "Cabaret" na programu do kraja godine

IZVEDBE mjuzikla "Cabaret", koje su trebale završiti 2. studenoga u Studiju 54, ostat će na programu najmanje do kraja godine, izjavio je proteklog vikenda Todd Haimes, umjetnički ravnatelj njujorškog kazališta Roundabout.

Haimes je nastavak izvedbi objasnio porastom prodaje ulaznica otkad je objavljeno da će se Adam Pascal pridružiti ekipi mjuzikla, autora Johna Kandera i Freda Ebba, 17. listopada.

Pascal, koji je glumio u izvornim broadwayjskim produkcijama "Rent" i "Aida", glumit će lascivnog meštra od ceremonije. On će zamijeniti Jona Secadu, koji 12. listopada napušta produkciju Roundabout Theatrea.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među sadašnjim glumcima su Susan Egan u ulozi engleske pjevačice Sally Bowles, te Blair Brown i Tony Roberts.

Radnja "Cabareta" smještena je 1930-ih u Berlinu, a obnovljena predstava počela se prikazivati 19. ožujka 1998. u broadwayjskom Kit Kat Klubu, s Alanom Cummingom i Natashom Richardson u glavnim ulogama. Oboje su za svoje uloge dobili američke kazališne nagrade Tony.

Otad su u mjuziklu nastupili John Stamos, Neil Patrick Harris, Jennifer Jason Leigh, Lea Thompson, Brooke Shields, Molly Ringwald i Deborah Gibson.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara