Čačić: SDP-ov ključni korak u odbacivanju prijedloga o povjerenstvu

Čačić: SDP-ov ključni korak u odbacivanju prijedloga o povjerenstvu
PREDSJEDNIK Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić danas je u Varaždinu izjavio kako je ključni korak da se iz dnevnog reda saborske sjednice izbaci prijedlog te stranke o osnivanju povjerenstava o imovini premijera Sanadera učinio SDP, naloživši Šimi Lučinu da povuče potpis sa zahtjeva.

Kako je rekao Čačić, broj potpisnika pao je na manje od potrebnih 16, budući da su potpise već prije povukli Zlatko Kramarić i Ivo Banac. Ozbiljno je pitanje o kakvoj je vrsti pritiska i snazi ucjene riječ, zapitao se te dodao je kako će HNS ustrajati u osnivanju povjerenstva.

Dok Sanader i Račan budu štitili jedan drugoga, Sanader može biti siguran, izjavio je Čačić na tiskovnoj konferenciji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je rekao, nikakve klevete i blaćenja nisu mogli uništiti ugled HNS-a, jer ljudi prepoznaju klevetu.

Podsjetio je kako je poznato da su Zlatko Tomčić i on pozdravili osnivanje i rad povjerenstva jer drže da je to velika prilika da se prekine stara Goebelsova uzrečica kako sto puta ponovljena laž ili kleveta postaju istinom i da se blaćenja i klevete konačno "skinu" s njegova imena.

"Na žalost, to je spriječeno, jer unatoč javnom pozivu premijera Sanadera da se povjerenstvo osnuje za nas i dodatka koji je izrekao Pred zakonom su svi isti, eto čuda: kad se zakon odnosi na njega, nismo svi isti", ocijenio je Čačić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara