Chic atrakcija iz Siemensa - C72

SIEMENS C72 je idealan izbor za sve koji žele svoje lijepe trenutke ili iskustva dijeliti s obitelji ili prijateljima. Ključna obilježja ovog mobitela su multimedijalna komunikacija, udobnost i jednostavna navigacija.

Integrirana VGA kamera sa 4x digitalnim zoomom omogućuje spontano fotografiranje i slanje slika putem MMS-a. Izvrsna kvaliteta ekrana visoke rezolucije prikazuje slike u više od 65,000 boja.

Njegov je izbornik strukturiran intuitivno, a jednostavna tipkovnica omogućuje lako korištenje. Chic izgled ovog tankog, ergonomski oblikovanog mobitela dodatno je postignut sjajnom srebrnom antracit bojom.

Siemens se pobrinuo i za sve koji vole dugo razgovarati, pa tako baterija ovog mobitela može izdržati do 300 minuta razgovora i čak 300 sati na čekanju.

Uz ovaj model dostupan je široki spektar Siemensove originalne dodatne opreme kao što su razne slušalice i dodatna oprema za komunikaciju u autu, različiti punjači i kablovi za prebacivanje podataka, dodatna baterija i prigodne torbice za mobitel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara