Čitatelji Indexa u 270 minuta ispunili 2228 želja djece i starijih iz domova

Čitatelji Indexa u 270 minuta ispunili 2228 želja djece i starijih iz domova

U SAMO nekoliko sati čitatelji Indexa ispunili su točno 1578 želja djece te 650 želja starijih osoba iz domova diljem zemlje! Pokloni će biti poslani na adrese domova, a neki naši čitatelji i osobno će ih dostaviti. Dječji set za pecanje, čokolada, autić na daljinski, lopta, papuče za školu samo su dio poklona koji će razveseliti djecu iz domova.

> SVE OVE ŽELJE STE VI ISPUNILI. HVALA VAM

- UPDATE - naknadno je dodan još jedan dječji dom, u trenutku dodavanja ovih riječi samo su dvije želje bile neispunjene.

I želje 650 starijih osoba sve su ispunjene.

Kava, keksi, čvarci, voće - samo su neke od skromnih želja naših starijih sugrađana.

Podsjetimo, od 2011. godine Index uz pomoć svojih posjetitelja ispunjava želje djece koja se nalaze u domovima diljem Hrvatske, a od prošle godine u akciju darivanja uključeni su i domovi za starije osobe.

Tisuće i tisuće djece proteklih godina dobile su željene poklone, a jutros smo objavili i novi popis s njihovim većinom skromnim željama.

Sudjelovanjem u ovoj akciji možda nećete promijeniti svijet, ali ćete sigurno osobi koja će dobiti vaš poklon promijeniti pogled na svijet.

Da je to zaista tako, svjedoče i poruke koje smo dobili prošle godine iz domova koji su bili uključeni u akciju. Pogledajte samo neke od njih.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara