Dadilja snimljena kako tuče, šuta nogom i baca 11-mjesečnog dječaka!

Dadilja snimljena kako tuče, šuta nogom i baca 11-mjesečnog dječaka!

Tekst: V.Š.
Screenshot: news4jax

FLORIDSKA policija uhitila je 53-godišnju dadilju Jeannine Campbell koja je 11-mjesečnog dječaka tukla, gađala igračkama i šutala nogom.

Do uhićenja je došlo nakon što je dječakov otac postavio skrivenu kameru koja je zabilježila dadiljino divljanje. Na snimci dječaka mlađeg od godinu dana baca u košaru za igranje, gađa loptom u glavu i udara dlanom u potiljak, nakon čega dječak pada na pod. Na kraju uznemirujućeg videa Campbell ga je udarila 11 puta rukom i šutnula nogom jer dječak nije dao mu navuče čarapice.

"Bilo nam je užasno teško. Moja žena je pogledala prvih nekoliko sekundi videa i nije mogla više. Jeannine su nam preporučili prijatelji, a u životopisu je kao bivšeg poslodavca navela crkvu. Nismo očekivali takvo što od jedne dame. No, video ne laže", rekao je dječakov otac stranim medijima.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dadiljin suprug: 35 godina radi s djecom i nikada se nitko nije potužio


Kako kaže, prije dva mjeseca je uočio modricu na tijelu dječaka, ali je mislio da ju je zaradio u igri sa starijim bratom. Ipak mu nešto nije dalo mira pa je postavio kameru kako bi vidio što se događa u kući kad nije doma.

Dadiljin suprug John je rekao da ne može vjerovati tim optužbama te da njegova supruga voli djecu i ima iskustva s poučavanjem djece predškolske dobi. "Radi 35 godina i nikada je nitko nije optužio za nešto ovakvo", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara