Darko Horvat nahvalio Peruška: Neću mu se miješati u posao

Darko Horvat nahvalio Peruška: Neću mu se miješati u posao

Foto: Pixsell/Patrik Macek

NAKON sastanka u vladi, Darko Horvat rekao je da izvanredna uprava u Agrokoru zna svoj posao i da će - ako dobije povjerenje sabora, od prvoga dana na čelu Ministarstva gospodarstva izvanredni upravitelj imati njegovo puno povjerenje.  

"Na sastanku se nisu tražili nikakvi dogovori, ja se zahvaljujem ljudima koji su u ovom trenutku involvirani u problem Agrokora na upoznavanju kompletne situacije. Sve ono što sam imao prilike danas čuti ulijeva veliko povjerenje da se dobro radi i da priča oko poslovanja Agrokora ide polako prema tržnoj osnovi. Želja je da u jednom trenutku ovu upravu zamijeni prava vlasnička uprava," rekao je Horvat nakon sastanka.

"Bez velikih turbulencija"


Poručio je da se neće miješati Perušku u posao. "Ljudi znaju svoj posao i imaju moje puno povjerenje i tako će biti i od prvog trenutka ako se dogodi u petak izglasavanje", rekao je i dodao: "Vjerujem da ćemo imati većinu bez nekih velikih turbulencija."

Fabrio Peruško rekao je da je sastanak održan radi upoznavanja ministara sa situacijom u koncernu. "Večerašnji sastanak je bio namijenjen da upoznamo ministra s tematikom, da prođemo kroz glavne teme u narednim tjednima", rekao je.

U vladi su se u utorak navečer sastali kandidati za nove dužnosti u vladi s izvanrednim upraviteljem Peruškom, a na sastanku je bio i premijer Plenković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara