Detalji smrti djeteta: Rodila sama pa otišla na posao. Tamo joj je pozlilo?

Detalji smrti djeteta: Rodila sama pa otišla na posao. Tamo joj je pozlilo?
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

SLUČAJ smrti novorođenčeta u Dubravcu kod Klenovnika šokirao je zemlju.

Policija je u priopćenju potvrdila nemili događaj, no nije dala puno informacija. Otkrili su tek da u kući u kojoj je nađeno mrtvo dijete živi 28-godišnjakinja.

"Policijski službenici Policijske uprave varaždinske su po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, uz prisutnost Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu, jučer, 22. veljače, pretražili kuću u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja", priopćila je policija.

No Varaždinski.hr donosi neke nove detalje. Tako pišu da je majka dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo, neslužbeno se doznaje, pa je prebačena na hitni medicinski prijem, gdje je utvrđeno da je rodila.

Nakon toga policija je otkrila mrtvo novorođenče u obiteljskoj kući koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Detalj koji posebno začuđuje, saznaje se iz više izvora, jest to da je majka cijelo vrijeme skrivala trudnoću pa do same tragedije navodno nitko nije znao da je bila trudna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara