Detalji strave u Međimurju: Je li mrtva djevojka 19 godina ležala u zamrzivaču?

Detalji strave u Međimurju: Je li mrtva djevojka 19 godina ležala u zamrzivaču?

U KUĆI u selu Palovcu u Međimurju danas je otkriveno mrtvo tijelo. Truplo je otkriveno u obiteljskoj kući u jednom zamrzivaču.

Na adresi na kojoj je tijelo nađeno živjela je Jasmina Dominić, djevojka koja je nestala 2000. godine. Pošto se njoj davne 2000. gubi svaki trag, a još se uvijek vodi u evidenciji nestalih osoba, postoji sumnja da mrtvo tijelo u zamrzivaču pripada upravo njoj. To znači da je tamo ležala gotovo 19 godina, a da nitko ništa nije znao.

Susjedi su, pišu Mnovine, uvjereni da se u zamrzivaču koji se nalazi ispod stepenica nalazi Jasmina. Leš je prema navodima susjeda otkrio budući suprug Jasminine nećakinje.

Trenutno postoji više informacija o tome kako je do otkrića došlo. Prema jednoj verziji, nakon nestanka struje iz škrinje se mogao osjetiti smrad. Nije poznato ni tko je policiji prijavio da se u škrinji nalazi truplo.

Iz policije, jasno, nisu željeli ništa potvrditi. Kažu da će se provesti sudska obdukcija radi utvrđivanja identiteta i spola pronađene osobe.

Nakon što je danas oko 10:30 sati otkriven leš nestale djevojke, započela je opsežna istraga cijelog slučaja i pretraga dvorišta i obiteljske kuće, u koju se uz policiju uključila i zamjenica državnog odvjetnika.

Prva ispitivanja

Glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek potvrdio je da su u njihove prostorije na obavijesni razgovor privedene dvije osobe koje se dovodi u vezu s pronalaskom leša.

Prema neslužbenim informacijama koje kolaju Palovcem, policija je razgovarala s Jasmininom sestrom i njezinim suprugom, pišu Međimurske novine.

"Zadnji sam je put čuo kad je rekla da ide na brod na kojem je radila preko student servisa. Rekla je da ide i u Pariz. Od tada nemamo nikakvih informacija o njoj", rekao je Martin Dominić, otac Jasmine Dominić 2011. godine za Večernji list. Jasmina je 2000. godine nestala u Zagrebu. Tada je imala 23 godine. Rođena je u međimurskom naselju Palovec, a studirala je u Zagrebu.

Otac umro, majka u Njemačkoj

Jasminin otac umro je pred nekoliko godina, dok njezina majka živi i radi u Njemačkoj.

Jasmina se još uvijek nalazi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. Nestala je u kolovozu 2000. godine, a kao mjesto nestanka navodi se Zagreb.

Jasmina je u kući živjela s dvije godine starijom sestrom i roditeljima s tim da joj je majka radila u Njemačkoj pa je u Hrvatskoj bila povremeno. Jasmina je upisala fakultet u Zagrebu pa je većinu vremena provodila u glavnom gradu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara