Đapić na predizbornom skupu HSP-a u Đakovu

PREDSJEDNIK HSP-a i nositelj liste te stranke za 4. izbornu jedinicu Anto Đapić rekao je na predizbornom skupu održanom večeras u Đakovu, da se u 13 godina od obnove stranke, HSP nije ogriješio o svoj narod i da neće to učiniti niti nakon 23. studenog kada, kako je rekao, uđe u vladu i bude značajan čimbenik nove vlasti.

"Ovi izbori po prvi puta imaju priliku biti izbori za na kojima, želi li se objektivno glasovati, mi nemamo ozbiljne konkurencije, jer podsjetimo, HSP je u zadnje tri i pol godine u Saboru dao čak 76 različitih zakonskih prijedloga iz svih sfera. Nećemo dozvoliti podjelu Hrvatske na dvije Hrvatske - na onu koja je bila u ratu i onu koja nije", kazao je Đapić.

Dodao je da je HSP stranka vjerodostojnosti koja ne dijeli obećanja, nego ima jasan program.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Jasno smo pokazali da znamo odgovoriti izazovima vremena - prvi u ratu, posljednji iz njega, a nismo sudjelovali ni u pljački hrvatskog naroda i rasprodaji nacionalnog bogatstva," rekao je Anto Đapić.

"Na hrvatsko nacionalno bogatstvo sručili su se lešinari i torbari. Za vrijeme HDZ-a bili su to tajkuni, a sada kopuni - političari i poduzetnici u jednoj osobi. Jer, kako drugačije nazvati ministre u vladi koji si sami daju jamstva za svoja privatna poduzeća", rekao je Đapić.

"Ako se mogu sanirati privatna brodogradilišta i banke po Istri, onda se može sanirati i slavonsko selo. Dok najveći hrvatski poduzetnik otvara poduzeća po Srbiji i zapošljava njene građane, u Baranji se zaposleni moraju tražiti svijećom", kazao je Đapić.

Četvrta izborna jedinica obuhvaća Virovitičko-podravsku i Osječko-baranjsku županiju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara