Djevojčica u Portoriku pala s 11. kata kruzera i poginula, ispala djedu iz ruku

Djevojčica u Portoriku pala s 11. kata kruzera i poginula, ispala djedu iz ruku
Foto: EPA

JEDNOGODIŠNJA djevojčica poginula je u nedjelju nakon što je iskliznula iz ruku svoga djeda i pala s 11. kata kruzera koji se spremao isploviti iz Portorika. 

Policija je jučer potvrdila riječi djeda djevojčice, identificiranog kao Salvatore Anello, da mu je unuka ispala iz ruku dok ju je držao na prozoru 11. kata kruzera Freedom of the Seas, tada smještenom u San Juanu u Portoriku, prenosi IndyStar

Žaljenje tvrtke Royal Caribbean 

Potvrđeno je da je otac djevojčice policijski službenik te da je obitelj rodom iz grada Grangera u Indiani.

Royal Caribbean, kompanija kojoj pripada Freedom of the Seas, izrazili su duboko žaljenje zbog pogibije djevojčice. 

"Pobrinuli smo se da naš tim pomogne unesrećenoj obitelji kako god može te iz poštovanja prema njihovoj privatnosti nećemo dalje komentirati incident", izjavila je glasnogovornica kompanije Melissa Charbonneau. 

Policijska istraga 

Tajnik portorikanskog ministarstva za javnu sigurnost Elmer Román izjavio da je djed držao djevojčicu kada mu je iskliznula iz ruku, no nije potvrdio je li pala s prozora ili balkona. 

Narednik Nelson Sotelo iz portorikanske policije potvrdio je da je obitelj u šoku te da će ostati u Portoriku do kraja istrage, pod kojom je i djed te kako policija još nije kontaktirala nikoga od rodbine.   

Vlasti javljaju da je djevojčica putovala sa svojim roditeljima, dvoje braće i sestara te bakama i djedovima u trenutku nemilog događaja. 

Smrt djevojčice dogodila se neposredno prije nego što je brod u 8:30 u nedjelju krenuo na tjedan dana dugo krstarenje. 

 

 

    

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara