Đukić predstavio kandidatkinju SNS-a za 12. izbornu jedinicu

PREDSJEDNIK Srpske narodne stranke (SNS) Milan Đukić na današnjoj je predizbornoj konferenciji za novinstvo u Rijeci predstavio kandidatkinju te stranke na listi za 12. izbornu jedninicu za nacionalne manjine: Kseniju Aleksić Ambrozich.

Ona je kazala da će se zalagati za pravo na stanovanje, zdravstvenu zaštitu, obrazovanje, rad i mirovinu svakog građanina Hrvatske.

Rekla je da će se boriti da nacionalnost više nikada ne bude čimbenik eliminiranja ni u čemu, naročito ne u pravu na rad.

Đukić je kazao da SNS ima dva osnovna cilja: napraviti sve da se završe procesi povratka izbjeglih, povratka imovine, stanarskog prava i obnove te da Hrvatska uđe u krug europskih zemalja s visokom civilizacijskom razinom i razinom poštivanja ljudskih prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ustvrdio je da su sad Srbi u Hrvatskoj diskirminirani na poljima radnog i socijalnog prava.

Također je rekao da se nije "ogriješio niti o jednu lipu hrvatske imovine" te da je sva njegova sadašnja imovina pod hipotekom.

Kazao je, govoreći o novinskim tekstovima u kojima se navodilo da je vlasnik nekoliko kuća i stanova u Hrvatskoj, da su to bili naručeni tekstovi te da je sva njegova prijašnja imovina uništena nakon akcije "Oluja".

Uz Đukića i Aleksić-Ambrozich na listi SNS za 12. izbornu jedinicu je Milan Uzelac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara