Đukić o programskim ciljevima SNS-a u idućem razdoblju

PREDSJEDNIK Srpske narodne stranke (SNS) Milan Đukić govoreći danas o programskim cijevima stranke u idućem razdoblju je istaknuo da će nastaviti s očuvanjem duhovnih i materijalnih vrijednosti Srba u Hrvatskoj.

"Nećemo odustati od građanskog suvereniteta i nacionalne ravnopravnosti, slobode izražavanja vjeroispovjesti, nezavisnosti sudstva i prava na rad", istaknuo je Đukić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Strateškim ciljevima označio je dovršenje povratka osoba i povrata privatne imovine te rješavanje stambenog pitanja privremenim posjednicima na tuđoj imovini i građanima kojima je oduzeto stanarsko pravo. Također je najavio da će nepokolebljivo nastaviti integraciju Srba u Hrvatskoj u građansko društvom. Smatra da je to svojevrsno jamstvo da će Hrvatska krenuti putem prosperiteta i pridruživanja Europskoj uniji.

Đukić drži da su istina i argumenti instrumenti kojima se to može ostvariti, iako to mnogima ne odgovara.

Novinare je izvijestio da je SNS sinoć, nakon brojnih konzultacija predao listu za dijasporu, iako je ranije najavljivao da to neće činiti. Nositelj liste će biti Milan Đukić, a prvi na listi bit će Milorad Vojvodić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara