"Dobar glas" slogan kampanje nezavisne liste Borisa Mikšića

SA SLOGANOM "Dobar glas", nositelj nezavisne liste Boris Mikšić počeo je danas izbornu kampanju u 1. i 7. izbornoj jedinici.

"Dat ću 100 posto od sebe, sve što znam i svoje ću znanje uložit u Hrvatsku", poručio je danas na konferenciji za novinare Boris Mikšić, počasni generalni konzul Republike Hrvatske u SAD-u i poslovni čovjek iz Amerike.

Izborni program temelji se na izgradnji stabilnog i svjetski konkurentnog gospodarstva. Otvaranje novih radnih mjesta, razvoj malih i srednjih poduzeća uključenih u svjetsko globalno tržište, zajamčena temeljna radnička prava, borba protiv korupcije i za učinkovito pravosuđe, te ekologija i ulaganje u obrazovanje, okosnice su izbornog programa Nezavisne liste Borisa Mikšića.

"Kad ekonomija diše, društvo cvijeta", poanta je čitave naša kampanje, rekao je Mikšić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da očekuje barem jedno mjesto u Hrvatskom saboru.

Na pitanje koliko košta izborna kampanja odgovorio je da je sam financira te da zato misli da na to ne treba odgovoriti i da to za njega nije trošak nego ulaganje u budućnost Hrvatske.

Drugi na Nezavisnoj listi Borisa Mikšića u 1. izbornoj jedinici je Tomislav Jantol, profesor na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti.

Novinarima se predstavio i Zlatko Grbačić, prvi na listi u 7. izbornoj jedinici. Grbačić je šef Kirurgije u karlovačkoj bolnici i potpredsjednik Županijske skupštine.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara