Doznajemo: Kapetan Dragan više nije sam, društvo u ćeliji pravi mu Dragan Paravinja

Doznajemo: Kapetan Dragan više nije sam, društvo u ćeliji pravi mu Dragan Paravinja

Foto: Hina, YouTube

DRAGAN VASILJKOVIĆ je dobio cimera u ćeliji splitskog zatvora. Radi se o nikom drugom do Draganu Paravinji, kojem idući tjedan počinje treće suđenje za teško ubojstvo i pokušaj silovanja maloljetne Drnišanke Antonije Bilić. 

Paravinja je početkom godine prebačen iz zagrebačkog u splitski zatvor. Isprva je bio smješten u ćeliji s nekoliko pritvorenika, a onda je prebačen u sobu kapetana Dragana, koji je dosad bio sam, prvenstveno iz sigurnosnih razloga.

Dijele sobu i šetaju zajedno po zatvorskom krugu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznajemo, procjena je zatvorske uprave da će prije imati konflikt sa okolinom, nego međusobno. Osim što dijele ćeliju, Paravinja i Vasiljković zajedno šetaju po zatvorskom krugu.

Željko Gulišija, odvjetnik Dragana Paravinje nije dobio informaciju da mu se klijent premjestio u sobu zasigurno najpoznatijeg pritvorenika splitskog zatvora, dok nam se Slađana Čanković, odvjetnica kapetana Dragana, nije javila na mobitel.

Vasiljković je nedavno optužen za ratni zločin nad civilima i ratnim zarobljenicima. Optužnica ima pet točaka, a kapetan Dragan tvrdi da mu je postupak montiran iz šovinističkih pobuda. Sud mu je odbio izlazak na slobodu u zamjenu za pet milijuna kuna jamčevine.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara