Dodjeljene stipendije Zaklade "Zlatko Crnić"

DVADESETIDVOJE studenata pravnih fakulteta iz Osijeka, Rijeke, Splita i Zagreba danas su u Hrvatskom odvjetničkom domu dobili stipendije Zaklade "Zlatko Crnić" za akademsku godinu 2004./2005.

Na ovogodišnjem XII. natječaju za dodjelu stipendija Zaklade "Zlatko Crnić" izabrano je 22 najboljih studenata, od 26 koji su ispunili visoke zahtjevne kriterije, te od 31 studenta koji se natjecao.

Stipendije su dobili Ivan Milotić, Aleksandar Maršavelski, Krešimir Bačić, Tanja Mamula, Martina Maršić, Danko Jurišić, Toni Smrček, Milan Franić, Tomislav Zorić, Ivan Belaj, Iva Kero, Iva Kocijan, Ivan Vukušić, Ivan Šimović, Ivan Adžić, Daria Ercegović, Ivo Eškinja, Daria Dubajić, Igor Gavranović, Damjan Vukić, Marina Cvitko i Ana Marija Žužul.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipendije "Zlatko Crnić" dobilo je i troje postiplomanata - Sonja Vizjak, Igor Banac i Martina Franulović Ažman. Oni su bili prvi od sedam kandidata koji su se javili na X. natječaj za postdiplomante.

Ugovore o stipendiranju i i "Godišnjak XI" stipendistima su uručili predsjednik Zakladnog vijeća Mladen Žuvela i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt.

Na svečanosti su nazočili i predsjednici najviših hrvatskih sudova.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara