Država prodaje Golf za 1128 kn, objekt na Cresu za 43440, zemljište s bazenom...

Država prodaje Golf za 1128 kn, objekt na Cresu za 43440, zemljište s bazenom...
Foto: Ministarstvo državne imovine

MINISTARSTVO državne imovine objavilo je javne pozive za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.

Sva vozila mogu se pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujna do 10 sati. Nekretnine se, pak, prodaju u zatečenom stanju viđeno-kupljeno, a ponude se podnose do 9. listopada do 10 sati.

Nudi se svašta.

Golf 3 za 1128 kuna

Država prodaje i automobile. Tako, primjerice, početna cijena za Golf 3 iznosi 1.128 kuna s uključenim PDV-om, Lancia Thesis košta 1.790 kuna, Mercedes CL 500 nudi se za 84.814 kune.

Više informacija o ovom automobilu može se pogledati ovdje.

Zemljište na Cresu za 43.400 kuna

Na otoku Cresu za 43.400 kuna može se kupiti nekretnina s građevinom od 74 četvorna metra, smještena na nepristupačnom dijelu naselja Merag.

Nekretnine se nalaze izvan građevinskih područja određenih za grad Cres. Više informacija dostupno je ovdje

Zemljište s bazenom kod hotela Draga di Lovrana

Na prodaju je i zemljišna čestica od 813 četvornih metara općini Lovran, u Lovranskoj Dragi, oko sedam kilometara cestovno udaljena od centra Lovrana i oko 1,6 kilometara zračno od morske obale. Početna cijena je 530.000 kuna.

Čestica je izduženog, nepravilnog oblika, kaskadna, s izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu zemljišnu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) s kojom čini novoformiranu zemljišnu česticu.

Čestica se nalazi izvan građevinskog područja naselja, ali s obzirom na to da zemljišna čestica čini građevnu česticu nužnu za redovitu uporabu postojeće građevine ugostiteljsko-turističke namjene - Pansion hotel Draga di Lovrana ista će se tretirati namjenom kao unutar granica ugostiteljsko - turističke namjene, navode u Ministarstvo državne imovine. Više informacija o zemljištu s bazenom u Lovranu može se vidjeti ovdje.

Ovo je samo dio automobila i nekretnina stavljenih na državnu rasprodaju. Cijeli popis automobila u ponudi Ministarstva državne imovine može se pogledati ovdje, a nekretnina ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara