Dubrovnik: Pašalić predstavio program HB-a i HIP-a

NOSITELJ liste koalicije Hrvatskog bloka i HIP-a u 10. izbornoj jedinici Ivić Pašalić rekao je danas u Dubrovniku kako ta koalicija u svom programu ima za cilj afirmaciju i obogaćivanje temeljnih vrijednosti na kojima je nastala neovisna i suverena hrvatska država.

To su u prvom redu zaštita dostojanstva života te svake hrvatske obitelji, demografska obnova te jasna gospodarska i socijalna strategija, rekao je Pašalić na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Posebno je upozorio na "katastrofalnu gospodarsku politiku aktualne vlasti koja nije rezultirala kvalitetnijim životom hrvatskoga čovjeka".

"Ustrajat ćemo na obrani nacionalnog ponosa hrvatskih branitelja, na zaštiti vrijednosti Domovinskog rata, vratiti na posao prerano umirovljene branitelje i referendumom promijeniti Ustavni zakon o suradnji s Međunarodnim sudom u Haagu", kazao je Pašalić.

Dodao je kako će se nova hrvatska parlamentarna većina zauzimati za veće promicanje vrijednosti obitelji, uvođenje instituta majke odgajateljice te omogućiti kvalitetnije srednjoškolsko obrazovanje te studiranje mladim građanima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara