Evo kako danas rade trgovački lanci i šoping centri

Evo kako danas rade trgovački lanci i šoping centri
Ilustracija: Pixsell/Hrvoje Jelavic

DANAS Hrvatska igra utakmicu protiv Engleske u polufinalu Svjetskog prvenstva. S obzirom na to da su neke trgovine već najavile skraćeno radno vrijeme zbog utakmice, provjerili smo kako rade trgovački lanci i šoping centri po Hrvatskoj.

>> Gledat ćete utakmicu vani? Objavljena su upozorenja za gotovo cijelu zemlju

Lidl će danas imati svoje uobičajeno radno vrijeme, do 21 sat.

Međutim, Konzum je objavio kako će sve prodavaonice danas raditi skraćeno, do 19:30 sati, kao i KTC.

Isto radno vrijeme imaju i Spar marketi i Interspar hipermarketi. 

"Proteklih tjedana cijela Hrvatska iščekuje i slavi uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Kako bi svojim zaposlenicima omogućili praćenje polufinalne utakmice Hrvatska-Engleska SPAR Hrvatska u srijedu, 11. srpnja zatvara sve SPAR supermarkete i INTERSPAR hipermarkete u 19.30 sati", objavili su.

Skraćeno radno vrijeme zbog povijesne utakmice

Plodine će imati redovno radno vrijeme, do 22, odnosno do 23 sata, ovisno o lokaciji. U Slavonskom Brodu, u City Colosseumu, radit će do 21 sat. Na web stranicama možete pogledati radno vrijeme za lokaciju koja vam je potrebna.

Slično redovno radno vrijeme ima i Kaufland. Trgovine danas rade uobičajeno, najčešće do 21 sat. U Karlovcu, Sesvetama, Sinju i nekim poslovnicama u Zagrebu radno vrijeme je do 22 sata, dok je u Rijeci do 23. Trgovine u Poreču, Puli, Splitu i Zadru bit će otvorene do ponoć. Kao i u slučaju Plodina, radno vrijeme varira od trgovine do trgovine, a objavljeno je na službenim web stranicama.

Tommy danas ima skraćeno radno vrijeme.

"Povodom povijesne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, u srijedu 11. srpnja Tommy prodavaonice rade do 19.30 sati", kažu iz ovog trgovačkog lanca.

Radno vrijeme šoping centara

City Center One East i West u Zagrebu i Splitu rade po redovnom radnom vremenu, do 21, odnosno do 22 sata. Arena Centar također danas ima uobičajeno radno vrijeme, do 21 sat.

Westgate centar danas je zbog utakmice Hrvatska - Engleska otvoren od 10 do 19 sati. 

Supernova centri rade od 9 do 21 sat.

Avenue Mall također radi normalno, do 22 sata.

Mall of Split centar danas će raditi od 9 do 22 sata, dok je radno vrijeme šoping centra Joker zbog utakmice skraćeno do 19:30.

Trgovine u osječkoj Portanovi danas imaju redovno radno vrijeme, kao i Tower centar Rijeka, do 21 sat. Također, riječki ZTC danas redovno radi do 21 sat.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara