Evo tko je Savo iz Kikinde, junak videa kojeg Matić preporučuje braniteljima koji su ga vrijeđali

Evo tko je Savo iz Kikinde, junak videa kojeg Matić preporučuje braniteljima koji su ga vrijeđali

Screenshot: YouTube

PRIMOPREDAJA vlasti u Ministarstvu branitelja bila je prilično burna, a sada već bivši ministar Matić na odlasku je primio salve zvižduka i uvreda. Matić se zahvalio svima koji su ga podržavali, ali se obratio i onima koji su ga, kako je rekao, vrijeđali.

Matić je i tri puta poručio: "Zbogom branitelji". Prvo, tihoj većini hrvatskih branitelja koja radi, od kojih dio ne dobiva plaću za svoj rad i koji još uvijek sanjaju Hrvatsku za koju su se borili.

Kao drugo, poručio je dijelu prosvjednika koji 15 mjeseci prosvjeduju u šatoru u Savskoj 66 da su bili više puta izmanipulirani od istih ljudi, a to nije ni posljednji put.

"Treće 'zbogom' upućujem dijelu branitelja prosvjednika koji nisu odoljeli vrijeđati me 15 mjeseci i pokušavati poniziti, te upućivati prijetnje mojoj obitelji i meni. To im nikada neću zaboraviti", rekao je Matić. Toj trećoj skupini Matić je preporučio You Tube video Savo iz Kikinde.

"Ima i onaj nastavak klipa Savo iz Kikinde. Za ostatak kliknite YouTube", rekao je Matić.

Savo iz Kikinde regionalni je internet fenomen nastao prije nekoliko godina, a u kratkim klipovima Savo Savanović vulgarnim rječnikom napada lokalnu vlast u srpskom gradu Kikindi

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara