Farmer u Indiji počinio samoubojstvo jer plaćeni ubojice nisu uspjeli likvidirati njegovu ženu

Farmer u Indiji počinio samoubojstvo jer plaćeni ubojice nisu uspjeli likvidirati njegovu ženu

Tekst: S.C.H.
Foto: Ilustracija

PREVARENI muž Naresh Tyagi počinio je samoubojstvo, shvativši da mu nema života nakon što se njegov plan da se riješi nevjerne supruge izjalovio i da se protiv njega okrenula bijesna ženina obitelj, prenosi britanski Telegraph.

Naresh Tyagi, stanovnik sela Bhanera u blizini glavnog indijskog grada New Delhija, saznao je da ga je njegova supruga Asha, majka njihovog dvogodišnjeg sina, prevarila sa drugom ženom, te ju je, ne mogavši podnijeti sramotu, odlučio likvidirati.

U tu je svrhu angažirao trojicu plaćenih ubojica, u Indiji poznatih kao "suparis", s kojima se dogovorio da će Ashu ubiti za iznos od 30.000 rupija, odnosno oko 500 eura.

Tyagi je, prema planu, ženi predložio zajedničko putovanje u sveti grad Haridwar na obredno kupanje u rijeci Ganges, na koje će zajedno s njima krenuti i „neki njegovi prijatelji“, odnosno plaćeni ubojice.

Žena preživjela trovanje i gušenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena je, ništa ne sluteći, pristala na putovanje, no ubojice su je putem otrovale, ugušile je konopcem i njezino tijelo ostavile u džungli, vjerujući da je mrtva. No Asha je preživjela torturu, te se sljedećeg dana uspjela vratiti u selo k svojoj obitelji, kojoj je ispričala što joj se dogodilo.

Ženina je obitelj, u skladu sa tamošnjim običajima, odmah sazvala seosko vijeće mudraca, zatraživši da ono odluči kako postupiti u ovom slučaju, a vijeće je presudilo da Naresh Tyagi i njegovi plaćeni ubojice Ashi i njezinoj obitelji moraju platiti odštetu od 80.000 rupija, (oko 1.300 eura).

No Ashina obitelj nije bila zadovoljna presudom seoskog vijeća, te je napala i pretukla plaćene ubojice i zapalila im automobil.

Bijesna i nasilna reakcija Ashine obitelji jasno je pokazala Tyagiju kakva mu se sudbina sprema, pa ih je odlučio preduhitriti. Policija je u četvrtak pronašla njegovo tijelo u polju blizu sela glave prostrijeljene puščanim metkom, a pokraj njega je ležalo oružje kojim si je sam oduzeo život.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara