Filip Zavadlav dobiva hrpe ljubavnih pisama

Filip Zavadlav dobiva hrpe ljubavnih pisama
Foto: Facebook

FILIP ZAVADLAV, trostruki ubojica iz Splita, u zatvoru dobiva hrpu ljubavnih pisama, piše Slobodna Dalmacija.

Dosad je stiglo tridesetak pisama, a sve su ih poslale žene raznih dobi i iz raznih krajeva Hrvatske, ali i svijeta. Mladom ubojici tako su pisale žene iz Rijeke, Zagreba, Đakova, Osijeka, pa čak i iz australskog Sydneyja.

No zasad je zahtjev za posjet tražila samo jedna ženska osoba, koja je i odbijena.

U svijetu, a i u Hrvatskoj, do sada je bilo više slučajeva kad osuđenici za teška kaznena djela postanu predmet obožavanja. Neki su se za njih i vjenčali.

Tako je 38-godišnji trostruki ubojica te višestruki počinitelj razbojstava i pokušaja ubojstava Mlađan prije nekoliko mjeseci još jednom privukao pozornost medija kada se doznalo da se oženio 20-godišnjom Elijom Molnar.

Filip Zavadlav je 11. siječnja iz automatske puške u Radunici i u Radmilovićevoj ulici s 36 metaka ubio trojicu mladića koji su se nalazili na dva motora.

Tom prilikom su na mjestu zločina ubijeni Marino Boban (25) i Marin Paić Ožić (25), dok je Jurica Torlak (38) nešto kasnije preminuo u splitskoj bolnici.

Navodni povod tog nezapamćenog trostrukog ubojstva na splitskim ulicama bila je osveta zbog iznuda, prijetnji te fizičkih napada na njegovog mlađeg brata Stanislava, ali i na njega osobno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara