Giriček: Natašina obitelj nam je uništila brak

NAJBOLJI hrvatski košarkaš u NBA Gordan Giriček tvrdi da za raspad njegovog braka nije krivo potpisivanje ugovora vrijednog 16 milijuna dolara, već Natašina obitelj kojoj je pomagao, i koja je, kako kaže, preko njega htjela riješiti svoje probleme.

Na samog početku razgovora za Jutarnji list Giriček je istaknuo da ne želi iznositi prljavi veš, ali budući da je Nataša iznijela svoju stranu i on je imao potrebu reći neke činjenice.

Natašina obitelj kada smo se upoznali nije imala ništa, a sve su svoje probleme misli riješiti preko mene, kaže poznati košarkaš. Tvrdi da je uvijek pred odlazak u Ameriku Natašinoj majci i sestri ostavljao po pet tisuća dolara. Dodaje da je svojti  kupio automobili i vikendicu, priuštio mnoge sitnice, kao što su tečajevi jezika, yoga, pilates.. Natašinoj sestri našao sam posao, kaže Giriček.

Tvrdi da je Nataša imala karticu kojom je  sebi mogla kupovati što je poželjela, ali da joj nije dopustio da svojoj obitelji šalje novac bez njegovog znanja.

Prve trzavice nastale su kada je Nataša zatražila stan za svoju obitelj, tvrdi Giriček. Nakon toga, dodaje, sestru je htjela useliti u njihov stan, što ga je natjeralo da se odluči zaštititi ugovorom.

Kada je od Nataše zatražio da potpiše ugovor ona mu je odgovorila "jedino što ću potpisati je razvod", požalio se Giriček. Tvrdi da je njegova supruga imala sve što je htjela te da mu nije bitan novac nego princip. Žali se da mu Nataša ne dozvoljava da vidi kćer, a zbog čega je pomoć odlučio potražiti u Centru za socijalni rad. No, prema njegovim riječima, Nataša se nije pojavila na niti jednom od tri zakazana termina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da mi je stalo do novca nikada se ne bi oženio Natašom. Volim je, no ugovor je jedini način da ostanemo u braku, kaže Giriček ističući da razvod unatoč svemu nije neizbježan.

Nataša: Htjela sam pomoći obitelji koja teško živi

Nataša, koja s obitelji živi u "limenkama" u Zapruđu, tvrdi da njena obitelj nema niti auto niti vikendicu. Smatra da je normalo što želi pomoći obitelji koja teško živi. Prema njenim riječima, majka joj prodaje staru robu na Hreliću, ima mirovinu od 1500 kuna i neriješeno stambeno pitanje.

Nataša priznaje da je obitelji slala novac, ali da je za svaku lipu morala pitati muža.

"Nije bilo situacije da sam poslala novac bez njegovog znanja, a čovjek koji ima milijune ponižavao me svaki puta kada sam ga pitala novac za moju obitelj, komentirala je Nataša za Jutarnji list.

(Izvor fotografije: Gloria)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara