Požar u Plivi na Črnomercu ugašen: Gorjela je vagaonica, evakuacije nije bilo

Požar u Plivi na Črnomercu ugašen: Gorjela je vagaonica, evakuacije nije bilo

Foto: Davor Pongračić/Cropix

NEŠTO prije 13 sati izbio je požar u Plivi na zagrebačkom Črnomercu. Državna uprava za zaštitu i spašavanje u priopćenju je navela kako se ne zna što gori. Prema informacijama iz zagrebačkog Ureda za hitna stanja požar je izbio u vagaonici, što je i potvrđeno uskoro.

"Na teren su odmah izašli gasitelji iz Plive, tim iz našeg Ureda došao je preventivno, no čini se da ne gori nijedno Plivino postrojenje", rekao je za Index šef Ureda za hitne situacije Pavle Kalinić, koji je odmah obaviješten o požaru u farmaceutskoj kompaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plivini vatrogasci uspjeli su ugasiti požar, a u tijeku je razdimljavanje, rekla nam je Kalinićeva glasnogovornica oko 13.30 sati.

"Danas je na 5. katu u vagaonici tvornice Pliva izbio požar manjih razmjera . Kako Pliva ima svoju vatrogasnu službu, požar je brzo ugašen a JVP grada Zagreba je na poziv 112 izašao na teren s tri vozila, radi preventive odnosno osiguranja požarišta. Evakuacije radnika iz zgrade nije bilo.", priopćio je Ured za hitne situacije oko 14 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara