Grad Zagreb objavio informacije o najmu stanova za pogođene potresom

Grad Zagreb objavio informacije o najmu stanova za pogođene potresom
Foto: Sanjin Strukić/Pixell

ZAGREBAČKA Gradska uprava objavila je danas informacije o najmu stanova za sve koji su stanovali u kući ili stanu koji su bili pogođeni potresom.

Gradska skupština donijela je Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o najmu stanova, a koja stupa na snagu 20. svibnja.

Prijavitelji će moći dobiti stan u najam na određeno vrijeme

Navedenom Odlukom omogućeno je vlasnicima stanova/kuća i zaštićenim najmoprimcima - koji su u vrijeme potresa 22. ožujka stanovali u stanu/kući i imali prijavljeno prebivalište na adresi stana/kuće te se nalaze u iznimno teškom socijalno-zdravstvenom položaju, a isti su zbog oštećenja prouzročenih potresom utvrđeni neuporabljivim - stambeno zbrinjavanje dodjelom stana u najam na određeno vrijeme do završene obnove stana/kuće.

Zahtjevi se mogu dostaviti u Gradskom uredu ili putem elektroničke pošte

Zahtjevi se, stoji u priopćenju, mogu podnijeti na propisanom obrascu i dostavom tražene dokumentacije Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom na adresi Nova cesta 1.

Zahtjevi se mogu predati i putem elektroničke pošte na guszoi@zagreb.hr, osobno uz prethodnu najavu na broj 01/6101-810 radnim danom od 8 do 15:30 te putem pošte.

Zahtjev se može predati i na porti Gradskog ureda za branitelje u Vodnikovoj 14 u vremenu od 8 do 15 sati, elektroničkom poštom na branitelji@zagreb.hr, ili putem pošte.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara