Grbin: Bernardić nije loš čovjek, ali...

Grbin: Bernardić nije loš čovjek, ali...

Foto: Hina

POTPREDSJEDNIK SDP-a Peđa Grbin gostovao je u Interview-u tjedna YammatFM-a, u kojem je govorio o predsjedniku stranke Davoru Bernardiću te odnosima unutar stranke. Grbin je rekao kako je odlučio medijski istupiti, što nije u skladu s internim pravilima stranke, jer je procijenio da istupi na stranačkim tijelima više nemaju učinka.

Grbin upozorava da teza po kojoj su Milanovićevi ministri ili stari kadar, šutjeli dok je on vladao strankom, a sada su postali hrabri i kritiziraju nije točna te podsjeća da su mnogi od njih i tada govorili.

Ne vidi Bernardića na čelu stranke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko se od nas treba zapitati da li se sa strankom dobro upravlja, da li se stranka trenutno dobro vodi? Ako je odgovor da, ok, ja s tim mogu živjeti, žao mi je jer vidim drugačije, ali mogu s tim živjeti. Međutim ako je odgovor ne, onda moramo razmisliti na koji ćemo način popraviti probleme u kojima se po mojem mišljenju evidentno nalazimo. To je cilj", rekao je Grbin.

Što se tiče vođenja SDP-a i treba li Davor Bernardić ostati predsjednikom, Grbin kaže kako ne vidi Bernardića na čelu stranke.

"Ja sam jasno rekao da ne vidim Davora Bernardića kao čovjeka koji bi trebao nastaviti svoje političko djelovanje na čelu SDP-a. To ne znači da je on loš čovjek, to ne znači da ja imam nešto protiv njega kao osobe, to ne znači da ne želim da on nastavi djelovati u SDP-u. Naprosto ovih 10 mjeseci je pokazalo da njegov način vođenja SDP-a i ljudi s kojima blisko surađuje nije uspješan", rekao je Grbin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara