HB: Kaos u zimskoj službi, ali i u gradskom poglavarstvu

GRADSKI zastupnici Hrvatskog bloka u zagrebačkoj Gradskoj skupštini pozvali su danas na odgovornost članove Gradskog poglavarstva zbog rada zimske službe te što nisu dostavili izvješće o Spalionici opasnog otpada PUTO i o Generalnom urbanističkom planu Zagreba.

´Osim kaosa u zagrebačkoj zimskoj službi, kaos vlada i u Gradskom poglavarstvu, a taj je opasniji od onog sniježnog´, ocijenio je gradski zastupnik HB-a Tomislav Jelić.

´Smiješno je da predsjednik zagrebačkog SDP-a Milan Bandić ne zna gdje je gradonačelnica. To pokazuje da je osim sukoba SDP-HNS, na pomolu i sukob Bandić-Pavić´, ustvrdio je Jelić na konferenciji za novinare i dodao da se Hrvatski blok pridružuje stajalištima da je Zagreb sazrio za izbore.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za neučinkovitost rada zimske službe odgovoran je i Stipe Tojčić kao zamjenik gradonačelnice za gospodarstvo i komunalne djelatnosti i tražimo njegovu ostavku, rekao je, navodeći da je na godišnjem odmoru polovica Gradskog poglavarstva.

Gradski zastupnici HB-a nezadovoljni su i izvješćem o radu gradskih trgovačkih društava za 2002. koje je, po njihovom mišljenju, frizirano i ne pokazuje stvarnu učinkovitost gradskih tvrtki. Kao primjer naveli su trgovačko društvo ZGOS i zatražili smjenu njegova direktora Zdravka Vaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara