HDZ SAD-a: Index.hr je petokolonaški medij koji ruši državu i reketari Sanadera

"ŠTO SE TO događa s Index portalom? Koliko će dugo trajati njihovo zlonamjerno pisanje o premijeru Ivi Sanaderu kojem su sada posvetili aferu sa službenim automobilom, a priča im ne drži vodu jer je kao i većina njihovih takozvanih spektakularnih članaka netočna ili neinteligentno izmišljena?", pita se dijaspora HDZ-a na službenim stranicama Koordinacije HDZ-a za SAD, a u rubrici "Vijesti iz HDZ-a" u tekstu kojeg potpisuje predsjednik te organizacije Frank Bilaver sugerira se kako Index zapravo želi reketariti premijera Ivu Sanadera kako bi se "što bolje prodali".

U normalnim zemljama to zovu ucjena

"Index će Sanadera ostaviti na miru tek kad skupo prodaju svoj portal koji nude za visoke iznose jer vjeruju da Vlada i premijer `umiru od straha` zbog njihova pisanja te će napraviti sve, pa možda uplatiti i milijunske iznose da bi se riješili `zlostavljača`", zaključuje se u tekstu u kojem se dodaje kako su "sve afere koje o Sanaderu čitate na Indexu su potaknute jeftinom željom da se medijski premijera reketari i zaradi na nečemu što se u normalnim zemljama naziva ucjenom".

"Vlasnici Index portala su prepredeni, ali nismo ni mi bedasti pa da ne prepoznajemo njihove muljaže. Zar nisu raspitujući se saznali da se Sanader ne vozi u službenom automobilu Vlade RH a što po zakonu ima pravo? On koristi stranačko vozilo koje je kupljeno donacijama članova HDZ-a iz domovine i iseljeništva", kaže Bilaver, priznajući kako je neposredan povod pisanja o portalu Index bila priča o nabavci skupocjenog automobila za premijera Sanadera iz kase HDZ-a.

"Dakle, iz Vladina proračuna za troškove Sanaderova auta ne ide ni lipa. Pa zar to nije pozitivna vijest i zar takvo Sanaderovo ponašanje ne bi moglo biti primjer i drugima, iz stranaka na vlasti i u opoziciji da uz pomoć donacija svojih članova više štede na državnim rashodima? Vratio Sanader staro vozilo i nadoplatili za novo! I što bi tu trebalo biti negativno ili bahato? U čemu bi se trebao voziti premijer Hrvatske?", pita se Bilaver dodajući kako bi ga možda neki voljeli vidjeti u Yugu ili "Fići".

"Index ga napada, ali Sanader odgovara uspješnim djelovanjem"

"Kada bi u Indexu bili profesionalni novinari i željeli obavijestiti javnost o svim detaljima priče koju eto, izmišljaju tada bi saznali da Sanader nikada nije tražio od države naknadu zbog toga što koristi stranački, a ne dužnosnički automobil", kaže Bilaver dodajući kako je eto zanimljivo da predsjednik Mesić koristi iste automobile, jer tako određuje "služba za sigurnost dužnosnika"

"Ali Sanader je Indexu zanimljiv jer misle da njega mogu ucijeniti u situaciji kad mu pred lokalne izbore ne trebaju napadi u medijima. I onda od Indexa svi drugi slijepo i poslušno prepisuju i prozivaju premijera bez da provjeravaju činjenice, a nadajući se da će svojim novinama povećati nakladu pišući negativno o Vladi i Sanaderu", stoji u tekstu u kojem se apostrofira kako su tako sve "figure u ovom šahu posložene, ali šah-mat im zadaje premijer uspješnim djelovanjem". Tako nas Sanader ubija uspješnim rebalansom proračuna, a nije nam, po Bilaveru lako jer do uskoro dolazi do približavanja povijesnog datuma kad će početkom travnja RH postati punopravnom članicom NATO saveza.

Mi smo presretni što nas je Sanader odveo u NATO

"Smiješno u svemu tome izgledaju Indexovi tekstovi kao i kod nekih drugih medija, o premijerovom automobilu jer u svakoj drugoj državi gdje ima poštenih novinara bio bi pohvaljen za štednju, a ne prozivan i difamiran. Mi u iseljeništvu smo presretni što je Sanader doveo Hrvatsku u NATO, što uspješno vodi nametnutu političku bitku sa Slovenijom", misli dijaspora HDZ-a u SAD-u koja savjetuje da se više piše o slovenskom propalom referendumu.

"Kad se nabroje dobri rezultati i kad se oni istinito poslože onda pisanja o stranačkom automobilu koje plasiraju Index i drugi izgledaju banalno. I čovjeku bude žao što ne može pomoći onima koji toliko mrze i gaze sve pozitivno u Hrvatskoj, da su od te mržnje i bijesa, izgubili psihičku ravnotežu", kaže se u tekstu u kojemu se zaključuje kako eto "mržnja na kraju pojede onoga tko je drži u sebi, a ne osobu kojoj je usmjerena".

"Petokolonaši koji ruše državu"

"A što će tek biti kad vlasnici Indexa shvate da nitko normalan kao ni nitko tko ima novaca neće kupiti njihov internetski portal upravo zbog toga jer su ulagajući i namještajući te prodavajući prostor za Judine škude pravim Judama, izgubili vjerodostojnost. Zauvijek! Index je planski provalio ovu aferu samo da bi naivnici povjerovali i prenijeli njihov tekst u druge javne medije", smatra Bilaver jer "svaki puta kada se nešto pozitivno napravi u interesu RH petokolonaši izazivaju i bacaju nam neke afere poput ove Indexove".

"E to su vam pravi petokolonaši koji se bave sa rušenjem države, ti isti ne razumiju što znače nacionalni interesi, sigurnost zemlje u kojoj žive s drugim riječima sve što je hrvatsko smeta im i ne mogu progutati", kaže u svom tekstu Bilaver podijelivši osjećaj kako smatra da neki nikada neće oprostiti uspostavu i obranu "Domovine Hrvatske", a dakako da im smeta i svaki pozitivan pomak u budućnost.

Index mrzi sve pozitivno u Hrvatskoj

"Index tvrdi da ima neke papire osiguranja pa to su gluposti, danas na internetu možete takav isti papir ispuniti za minutu dvije, svaki dokument bez potpisa i pečata je obični pamflet", smatra Bilaver zaključujući kako se po tome vidi Indexova vjerodostojnost, a i zakleta mržnja prema Sanaderu i HDZ-u.

"Ne čudi me pisanje Indexa, ali me itekako čude drugi javni medije koje prenose čiste gluposti Indexova pisanja po narudžbi. Jadni petokolonaši i mrzitelji svega što je pozitivno u Hrvatskoj i za Hrvatsku nikada neće razumjeti što znači DOMOVINA HRVATSKA , nikada neće razumjeti zajedništvo iseljene i domovinske Hrvatske, nikada jer tim istim se još kroz glavu motaju pjesme o ljubičici bijeloj, o kletvi da sa puta ne skreću to upravo i dokazuju", pun je gnjeva Bilaver koji dodaje kako su "nažalost mnogi izmišljeni novinari u RH neprijateljski raspoloženi prema zemlji u kojoj žive".

Novinar manipulator i tuđi potrčko

"Novinar kojega ne zanima istina može biti samo obični manipulator i tuđi potrčko. Bezrazložni napadi na premijera Sanadera zapravo su udarac i napad na temeljne ciljeve hrvatske države za koje se ovaj čovjek lavovski i uspješno bori i koje cijelom svojom politikom predstavlja", završava na kraju Bilaver.

Ilko Ćimić
Foto: hdzusa.com,hdz.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara