HDZ-ov načelnik jurio 200 km/h pa se time hvalio na Fejsu

HDZ-ov načelnik jurio 200 km/h pa se time hvalio na Fejsu

Screenshot: Facebook

ZORAN Kontak, načelnik Općine Popovac, malog mjesta pored Belog Manastira, pohvalio se prije dvije godine na Fejsu kako juri svojim autom 200 km/h.

Upitali smo Kontaka smatra li da je takva vožnja primjerena, vozi li još uvijek toliko brzo i na kojoj cesti se to dogodilo. 
 
"Fotografija je stara otprilike 7 godina najmanje, samo je kasnije objavljena, iskreno se ne sjećam kada je to uslikano, ne smatram primjerenim ovakvu vožnju, ovdje se moglo raditi o jednoj sekundi pri toj brzini i kasnije je usporeno na normalu, fotografija je uklonjena s Facebooka zbog neprimjerenosti, zaboravio sam da se tamo i nalazila", za Index je kazao Kontak. 

Nakon Indexovog upita, uklonio fotografiju s Fejsa
 
Dodao je i kako misli da se radilo o autocesti te da inače ne vozi tom brzinom. Auto kojim je jurio u trenutku kad je fotografija napravljena još uvijek je u voznom stanju i služi se njime. Zadnju prometnu kaznu dobio je za pogrešno parkiranje u Belom Manastiru prije mjesec dana. 
 
Zoran Kontak je sada u četvrtom mandatu, kaže da je načelnik Općine Popovac 10 godina. Status na društvenoj mreži koji smo snimili screenshotom je nakon upita Indexa uklonjen s Facebooka. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?