"Hebrang je osobno vodio uhićenje Branke Crnošije"

"Hebrang je osobno vodio uhićenje Branke Crnošije"
UDRUGA "Magistra justicia" na današnjoj je konferenciji za novinare oštro osudila jučerašnje uhićenje predsjednice te udruge i vlasnice biljne ljekarne na Laništu Branke Crnošije zbog držanja lijekova koje nije dopušteno prodavati u biljnoj ljekarni.

Odbijajući takve optužbe, Branka Crnošija je, uz ostalo, rekla kako su sporni lijekovi bili samo privremeno uskladišteni u biljnoj ljekarni jer je nedavno imala poplavu u svojoj ljekarni u Samoboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako je rečeno na konferenciji za novinare, Branka Crnošija trebala je odavno dobiti dozvolu za otvaranje ljekarne jer zadovoljava sve uvjete, no prema nekim informacijama kojima raspolaže "Magistra justicia", koncesiju za ljekarnu na Laništu Ministarstvo zdravstva dodijelilo je nekom drugom.

Po riječima tajnika Udruge Dražena Ćurića, u biljnu ljekarnu Branke Crnošije jučer su došle čak četiri osobe iz Ministarstva zdravstva. Trojica su, po njegovim tvrdnjama, bila sanitarni inspektori, a četvrti, izjavio je Ćurić, bio je tajnik Ministarstva koji je cijelo vrijeme mobitelom bio u vezi s ministrom Hebrangom. Ćurić smatra da to znači da je cijelu akciju vodio sam ministar.

Ministar Hebrang u današnjim novinama tvrdi kako je četvrta osoba bila vozač iz njegova ministarstva. Ako je to istina, rekao je Ćurić, sramota je još veća.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara