HKDU-HČSP protiv rastrošnosti u kampanji

KOALICIJA HKDU-HČSP (Hrvatska kršćanska demokratska unija i Hrvatska čista stranka prava) pod sloganom "Hrvatsku Hrvatima" predstavila je danas u Zagrebu kandidate za 1. izbornu jedinicu prosvjedujući istodobno, kako je rečeno, protiv "glamurozne i perverzne kampanje".

Sa svojim plakatom kandidati koalicije HKDU-HČSP stali su ispred plakata HNS-a (na kojemu je predsjednica te stranke Vesna Pusić), kod Ciboninog tornja, a drugi na listi u 1. izbornoj jedinici Josip Miljak (HČSP) rekao je kako prosvjeduju zbog "milijunskih iznosa koji se troše u predizbornoj kampanji da bi se lažnim obećanjima dodvorilo biračima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predstavljajući izborni program koalcije HČSP-HKDU-a, Miljak je istaknuo kako su oni budućnost hrvatske države te očekuju prolaz u svim izbornim jedinicama, a na idućim izborima i dolazak na vlast.

Treba spriječiti demografsku smrt Hrvatske, spriječiti pobačaj, stimulirati obitelj, zauzeti se za brz razvoj turizma i brodogradnje, vrhunsku drvnu i farmaceutsku industrija, vratiti hrvatske banke hrvatskom narodu i poduzetnicima, rekao je nositelj liste i prvi na listi HKDU-HČSP-a u 1. izbornoj jedinici Marko Veselica.

Ustvrdio je da su ovi izbori prekretnički jer je važno da dođe nova vlast, da se "makne mafiju, protuhrvatske snage i sve druge koji žele Hrvatsku kolonizirati, uništiti njezin identitet, nezavisnost, slobodu i budućnost".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara