HND je tu da osuđuje Bandića za psovanje novinara, građani su tu da ga ponovno biraju

NA JUČERAŠNJOJ novinskoj konferenciji Ivi Puljić Šego, novinarki Večernjeg lista koja ga je tražila za komentar na navode da se mijenjao za zemlju s Gucićem, Milan Bandić je poručio kako je "Goebbels za nju mala beba".

Nije se zaustavio na usporedbi s nacističkim zločincem, nego je još sve i začinio kletvom: "Dabogda se i o vama tako pisalo!". Za ovakvu gradonačelnikovu bukvicu bio je dovoljan samo jedan naslov u novinama. I to njemu koji je godinama izložen javnosti. Stvarno je žalosno što se još nije naučio ophoditi s medijima.

Istini za volju, na današnjoj se novinskoj konferenciji Bandić nekim zaobilaznim putem i ispričao. I to za jučerašnji napad na Igora Rađenovića, rekavši kako je ipak dobro da se i o njemu onako piše te da se propituje griješi li i on.

HND osuđuje posljednji Bandićev istup

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdenko Duka, predsjednik HND-a, za Index je izjavio kako je Bandić jučer neprimjereno nastupio i kako za takve istupe nema opravdanja.

Upitali smo ga zašto Milan Bandić uvijek prođe bez posljedica, HND ga jedan dan osudi, a drugi dan se sve zaboravi i on nastavlja po starom.

Duka nam odgovara: "Ne mogu drugo nego osuditi njegove ovakve postupke, a ljudi su ti koji ga biraju i žele da bude na vlasti".

D.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara