I Ana Vela odlazi na Novu TV; ljuti se na "partijski" HTV

NOVINARKA Ana Vela, koja je donedavno radila u Glamour Caffeu Siniše Svilana te novoj HTV-ovoj emisiji "Shpizza", na poziv svoje dojučerašnje kolegice a sada nove direktorice Informativnog programa Ive Gačić, odlazi na Novu TV.

Kako javlja Večernji list, unatoč činjenici da je jedna od autorice emisije "Shpizza", svojevrsnog nasljednika "Glamour Caffea", Vela nije odoljela pozivu Ive Gačić, koja joj je ponudila pripremanje zabavnih blokova za potrebe Informativnog programa Nove TV.

O prelasku u konkurentsku kuću Vela je u utorak obavijestila direktoricu programa HTV-a Tanju Šimić, a razgovor s njim bio je poprilično neugodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tom prilikom je Tanja rekla nešto što mi je jako zasmetalo. Najprije me zapitala je li mi bivši poslodavac, očito Svilan, prijetio ili me ucjenjivao." – ispričala je Vela.

"Kako uopće nisam shvaćala u čemu govori, dodala je da ovim odlaskom sebi zatvaram vrata HTV-a, na što sam uzvratila: "Pa, nije li to ucjena?". Taj mi "partijski" stav ide na živce jer je pogrešan." - ljutito je zaključila novinarka.

Sada već bivša novinarka HTV-a dodala je kako je u odluci o prelasku na Novu TV ulogu igrala i činjenica da će tamo ponovo surađivati sa Sinišom Svilanom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara