Ina traži pripravnike - otvorene prijave za Growww 2018.

Ina traži pripravnike - otvorene prijave za Growww 2018.

Foto: Ina

OTVORENE su prijave za deveti po redu natječaj Growww u sklopu kojeg Ina zapošljava mlade talente na jednogodišnji staž i daje im priliku da svoju karijeru započnu u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Ove godine se otvaraju pozicije u području inženjerstva, ekonomije, informatike te društvenih i prirodnih znanosti.

Tijekom jednogodišnjeg staža pred pripravnike se postavljaju izazovni poslovni ciljevi, a svakom Growww pripravniku dodijeljen je iskusni stručnjak-mentor uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine s ciljem upoznavanja svih djelatnosti kompanije i širokog spektra poslovnih događanja, kao i Ininih rafinerijskih postrojenja i naftno-plinskih pogona.

Čak 90 posto pripravnika ostaje u kompaniji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Ini smo veoma ponosni na uspješnost Growww programa i drago nam je da je prepoznat među mladim ljudima. U proteklih osam godina zaposlili smo više od 600 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih. Zbog manjka stručnog, prvenstveno inženjerskog kadra suočavamo se s vrlo kompetitivnom atmosferom na tržištu rada, stoga INA provodi proaktivne mjere kako bi osigurala stalan dolazak novih talenata, prijenos znanja na mlađe generacije i održiv rast. Kroz program razvijamo novu generaciju stručnjaka iz industrije, pružajući im priliku da uče i ispune svoje potencijale u suradničkom i poticajnom okruženju", izjavila je gđa Vladimira Senčar Perkov, direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa u Ini.

Growww je vodeći program MOL Grupe koji je tijekom proteklog desetljeća stekao široko međunarodno priznanje i postao pravi zaštitni znak industrije. Od pokretanja programa na razini MOL Grupe 2007. godine zaposleno je više od 2000 talentiranih osoba iz cijelog svijeta. Temeljem podataka iz 2017. godine, utvrđeno je da gotovo 90 % zaposlenih pripravnika ostaje u kompaniji u kojoj su zaposleni.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, pozvani su da se prijave putem službene stranice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara