VIDEO Petrov: Neka se HDZ postroji u Saboru i pokaže tih 76 ruku - ili idemo na izbore

VIDEO Petrov: Neka se HDZ postroji u Saboru i pokaže tih 76 ruku - ili idemo na izbore

Foto: FAH

POTPREDSJEDNIK Vlade Božo Petrov izjavio je u četvrtak da neće odstupiti ni on niti premijer Tihomir Orešković, već to treba učiniti samo potpredsjednik Vlade i čelnik HDZ-a Tomislav Karamarko, te je pozvao HDZ da "postroji" 76 zastupnika koje navodno ima u Saboru za preslagivanje Vlade ili da umjesto Karamarka izabere novog potpredsjednika Vlade, inače idu novi izbori.

VIDEO obraćanja pogledajte u nastavku:

15:00 "MOST neće sudjelovati u nikakvim trgovinama. Trpjeli smo šamare, nudio sam svoju glavu na pladnju, ne znam zašto. sve se to obilo. Ovo nije HDZ, ovo je skup pojedinaca s privatnim interesima.

Ni kriv ni dužan, javno sam rekao da sam se spreman povući. Nema više licitacija. Neka pokažu tih 76 glasova ili idemo na izbore. Orešković radi u Vladi i vjerujem da ćete uskoro čuti njegov odgovor. U ovih 24 sata izašlo je toliko spinova, izlaze sto imena...

Nadam se da će prevladati razum i da će dati priliku Vladi. Ovu Vladu se ruši od samog početka. Neka se postroje u Saboru i neka se pokažu. Ja sam sa svojim MOST-ovcima bio sinoć, spremni smo poginuti jedan za drugoga, a ne prodati se. Mi smo svi jedinstveni.

Cijela situacija je nastala zbog političke neodgovornosti samo jedne osobe. Dali smo više od jedne šanse HDZ-u. Neka se postroje u Saboru i pokažu da ne blefiraju", poručio je Petrov.






 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara