Javila se Vasina bivša žena: Želim zaštititi djecu od sramoćenja

Javila se Vasina bivša žena: Želim zaštititi djecu od sramoćenja
Foto: Petar Glebov/Pixsell

POTPREDSJEDNIKA Hrvatskog sabora i zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića se sumnjiči, navodno, da je preko Franje Varge presretao računalnu poštu svoje žene Karmen, a u istom predmetu osumnjičen je i njegov brat Jozo.

Do saznanja za to kazneno djelo došlo se, navodno, tijekom pretraga računala i dokumentacije izuzete u predmetu protiv Varge i bivšeg vozača ministra poljoprivrede i Brkićeva kuma Blaža Curića, koje Uskok tereti zbog sprječavanja dokazivanja i pomaganja u tome nedjelu u "aferi SMS".

"Nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima, iznošenju konstrukcija i podmetanjima"

O svemu se putem odvjetnice Ivke Jukić Pavelić oglasila i bivša Brkićeva žena Karmen Brkić.

"Ovim obraćanjem želim demantirati neistine i štetne medijske natpise koje svojim netočnim navodima i optužbama nanose neizmjernu štetu kako bivšem suprugu tako i čitavoj našoj obitelji. Ovim obraćanjem, od lažnih navoda i javnog sramoćenja prvenstveno želim sačuvati i zaštititi svoju djecu.

Svjesna javnog djelovanja i rada bivšeg supruga, nemali broj puta sam svjedočila različitim političkim obračunima. iznošenju konstrukcija i podmetanjima koji su bili usmjereni na bivšeg supruga, no ovog puta su ovakva sramotna djelovanja i konstrukcije prevršile svaku mjeru dostojanstva i ljudskosti.

Ovakvim ponašanjem izravno se nanosi šteta osobnosti, intimi i dostojanstvu moje obitelji, a ponajprije mojoj djeci. Štoviše, iznošenjem laži, nasrtljivim udarima na privatnost i intimu narušena su nam osnovna ustavna i ljudska prava. Iako Milijan i ja jesmo bivši supružnici uživamo međusobno poštovanje, potporu i povjerenje te zajednički skrbimo o dobrobiti naše djece.

Ovim putem Vas osobno, a i kao majka, pozivam da prekinete neprofesionalne nasrtaje na mene, našu djecu i našu obitelj", poručila je Karmen Brkić putem odvjetnice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara