Jean Francois-Ott: Sunčani Hvar bi mogao postati model ostalima

Jean Francois-Ott: Sunčani Hvar bi mogao postati model ostalima

Foto: Sunčani Hvar

DIREKTOR Sunčanog Hvara Jean Francois-Ott rekao je da je posjet premijerke Jadranke Kosor Hvaru "više nego simbolički", jer "se susrela s Upravom Sunčanog Hvara s kojom je dugo razgovarala o problemima s kojima se tvrtka susreće".

"Osobno cijenim taj potez jer mislim da je to znak novog razdoblja za koje se nadam da će biti na dobrobit svih. Ipak, žao mi je da je trebalo proći toliko godina s problemima i da je izgubljeno toliko vremena da bismo došli tamo gdje smo sada", napisao je Ott i dodao kako mora konstatirati da se država počela baviti starim sporovima vezanim za povrat kulturne baštine, "o čemu može svjedočiti i hvarski biskup".

"Sunčani Hvar bi mogao postati model ostalima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovom mišljenju, čini se da Hrvatska želi učiniti sve kako bi riješila probleme, usprkos "činjenici da će morati pokrenuti istinsku akciju privatizacije na više razina". "Želio bih u naporima Vlade vidjeti pravu priliku za Sunčani Hvar da izađe iz financijskih nedaća. Ali, ostajem na oprezu sve dok sporazum o refinanciranju ne bude potpisan s bankama", kaže Ott i dodaje kako kao istinski zamašnjak Hrvatske, "turizam je sjajan adut kojem treba pomoći da se razvije na pravi način kako bi se izbjegle pogreške iz Španjolske i Grčke".

"Sunčani Hvar bi mogao postati model ostalima", zaključuje Ott.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara