Juričan želi oblijepiti Zagreb plakatima Bandića i njegove ekipe, pogledajte ih

Juričan želi oblijepiti Zagreb plakatima Bandića i njegove ekipe, pogledajte ih
Foto: Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu

REDATELJ Dario Juričan, koji se želi zvati Milan Bandić i pod tim se imenom kandidirati za predsjednika, objavio je crowfunding kampanju za jumbo plakate "Upoznajte najbolje od Zagreba".

Kako kaže Juričan, projektom će predstaviti ključne figure zagrebačke politike za vrijeme hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije, od siječnja do lipnja sljedeće godine. Dodaje da je glavni cilj kampanje promocija najboljeg od Zagreba i staviti to na plakate na premium pozicije uz najveće zagrebačke prometnice.

Osim Bandića, na plakatima su i Plenković, Bozanić...

"Pokažimo Europi koliko smo naporno radili na pripremi za Predsjedništvo. Kako ćemo to učiniti? Postavljanjem slika sedmero veličanstvenih na jumbo plakate uz najveće gradske prometnice. Zašto donirati? Zato jer oni to zaslužuju! Svaki donator dobiva na poklon koruptivnu šetnju Zagrebom!", poručuje Juričan.

Na plakatima su Bandić, Plenković, Bozanić, Bandićev vozač Zdravko Krajina, direktorica podružnice Holdinga Marija Caharija, Bandićeva desna ruka Slobodan Ljubičić Kikaš i Ratimir Jureković, pomoćnik pročelnika zagrebačkog Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo.

Pogledajte plakate.

"Upoznaj gradonačenika"

"Upoznaj gradonačelnikovog partnera"

"Upoznaj gradonačelnikovog kompića"

"Upoznaj vozača"

"Upoznaj tajnicu"

"Upoznaj savjetnika"

"Upoznaj mesara"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara