Jutros trojica mladića pretukla vozača ZET-ova tramvaja

TROJICA mladića napala su i istukla jutros oko 6 sati vozača ZETova tramvaja linije broj 17 na okretištu tramvaja na Jarunu, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Stojeći na crvenom svjetlu na križanju Horvaćanske ulice i Ulice Hrvatskog sokola, dvojica nepoznatih mladića bez razloga su razbila bočno staklo i retrovizor na tramvaju, a nakon toga su sjeli u "škodu oktaviju" srebrne boje i odvezli se. Međutim, primijetili su kako je vozač tramvaja izašao van i počeo zapisivati broj registracije "škode". Zatim su se vratili do okretišta tramvaja na Jarunu gdje su ponovno napali vozača. U napadu im se pridružio i vozač "škode" te su, nasilno otvorivši vrata, izudarali vozača tramvaja rukama i nogama po tijelu.

Pritom su ukrali i polugu za ručno prebacivanje skretnica kao i knjigu voznog reda u koju je vozač zapisao broj registracije, doznaje se u PUZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vozač je zadobio samo lakše ozljede, a policija traga za počiniteljima.

Ostali slučajevi iz današnjeg izvještaja PUZ-a

Policija je sinoć oko 23 sata zabilježila pokušaj ubojstva na području Trešnjevke kada je nakon svađe prijatelja u stanu u Kikićevoj ulici jedan od njih (1969.) pokušao ubiti drugoga (1968.). Napadnuta je osoba zadobila ubodnu ranu na podlaktici, a pomoć joj je pružena u KB "Sestre milosrdnice".

Policija je izvijestila i o nesretnom slučaju koji su jučer oko 17,30 sati dogodio na području Zaprešića u mjestu Ologi nedaleko od Dubravice u predjelu zvanom Stipare, gdje je prilikom prevrtanja neregistriranog traktora stradao Dragutin Strunjak (1933.) Od zadobivenih ozljeda preminuo je u bolnici Sveti duh. Nesreća se dogodila kada D. Strunjak, vozeći traktor na kosini, nije mogao zbog prethodne ozljede noge dovoljno pritisnuti papučicu kočnice te je izgubio nadzor nad traktorom koji se prevrnuo.

Na području Črnomerca u Cirkovcima u prodavaonici Moby počinjeno je razbojstvo uz prijetnju medicinskom injekcijom. Razbojnik je zatražio novac, a prestrašena prodavačica dala mu je 100 kuna. Pokušavši onemogućiti pljačkaševu nakanu, kupac koji se zatekao u trgovini, udario ga je pivskom bocom po glavi i ruci. No, pljačkaš je uspio pobjeći u nepoznatom smjeru, reečno je danas u PUZ-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara