Kerumovim nećacima bagatelne kazne: Josipu i Jakovu za slupani Ferrari po dvije tisuće kuna

Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Index

KERUMOVE nećake Josipa i Jakova uništeni stričev Ferrari koštat će - četiri tisuće kuna!

Dvadesetogodišnji Josip, koji je F430 Spider slupao za Uskrs na autocesti kod Šestanovca, navodno je već podmirio dvije kazne u visini od po tisuću kuna. Jednu što je kao premlad vozač upravljao strojem od 490 KS, a drugu jer je prebrzo vozio i izazvao nesreću sa znatnom materijalnom štetom.

Kad tata da jak auto

Josip Kerum će eventualno trebati iskeširati još koju kunu u državni proračun jer ga je policija prijavila Državnom odvjetništvu zbog vožnje s alkoholom u krvi. Nije bila neka količina, svega 0,09 promila, ali kao mladi vozač Josip Kerum nije smio uopće piti.

Jakov Kerum, vlasnik slupanog Ferrarija, morat će, pak, na Prekršajni sud zbog optužnog prijedloga policije koja traži da plati dvije tisuće kuna jer je mladom rođaku dao da vozi auto koji nikako nije smio voziti. Prekršajni sud ovih je dana zaprimio slučaj.

Josip Kerum nije htio komentirati razbijanje Ferrarija, kao ni niz prekršaja koje je skupio u prometu otkako je prije dvije godine položio vozački ispit. Tvrdi da se uglavnom radilo o tome da je vozio presnažna vozila. Moguće je, kaže, da mu je otac dao da prebaci neki auto pa su ga putem uhvatili. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara