Zbog dolaska državnog vrha u Kninu zabranjeno odlaganje smeća

Zbog dolaska državnog vrha u Kninu zabranjeno odlaganje smeća

Foto: Šibenik.In

U PETAK i subotu, u Kninu je strogo zabranjeno odlaganje otpada po cesti, nogostupu, zelenim površinama ili na bilo kojoj javnoj površini, piše ŠibenikIn.

Razlog zabrani je dolazak visokih državnih dužnosnika povodom obilježavanja godišnjice "Oluje". Kninska gradska tvrtka Čistoća obavijestila je kako će se maknuti s ulica i kontejneri u kojima se odlaže smeće, a vratit će ih u noći sa subote na nedjelju.

Ljudi moraju držati smeće u svojim prostorijama

Kninjani su tako u situaciji da na temperaturama od 40 i više stupnjeva smeće i otpad drže u svojim prostorima budući da ga nemaju kamo dalje odložiti.

"Prigodom obilježavanje Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 22. obljetnice Oluje povodom čega u Knin dolaze visoki državni dužnosnici, djelatnici poduzeća Čistoća i zelenilo Knin, u dogovoru s policijom, sutra će izmjestiti spremnike za odlaganje otpada. Ovim putem molimo naše sugrađane da u dijelovima grada gdje kontejneri budu izmješteni, prikupljeni otpad odlažu u privremeno zatvorenim vrećama za otpad u svojim dvorištima ili suterene zgrada, a kada kontejnere vratimo na ustaljene lokacije, da isti otpad odlažu u njih. U navedenom periodu strogo je zabranjeno odlaganje otpada po cesti, nogostupu, zelenoj površini ili bilo kojoj javnoj površini", stoji u obavijesti iz tvrtke Čistoća i zelenilo uz napomenu da će kontejnere na mjesto vratiti u noći sa subote na nedjelju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara