Kod Varaždina tukao suprugu pred sinom i silio je na seks. Uhićen je u potjeri

Kod Varaždina tukao suprugu pred sinom i silio je na seks. Uhićen je u potjeri
Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

OPĆINSKO državno odvjetništvo u Varaždinu u četvrtak je ispitalo uhićenog 26-godišnjaka, osumnjičenog da je u prisutnosti njihovog četverogodišnjeg sina fizički i verbalno zlostavljao svoju suprugu. Osumnjičeni je svojoj ženi prijetio ubojstvom i više je puta prisiljavao na spolne odnose protiv njezine volje.

Osim obiteljskog nasilja i seksualnog zlostavljanja, 26-godišnjaka se sumnjiči da 6. siječnja 2019. nije zaustavio svoje vozilo nakon što su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, nego je nastavio vožnju i vozilom udario u dva zaustavljena policijska auta. U sudaru jedan policajac zadobio je tjelesne ozljede, a oštećen je i policijski automobil.

Uhićen u velikoj potjeri, zabio se u policijski auto i ozlijedio policajca

Sve se dogodilo kad su ga policajci kod Ludbrega uočili na cesti. Pokušali su ga zaustaviti zbog sumnje da prevozi predmete koji potječu iz počinjenog kaznenog djela.

On je, umjesto da se zaustavi, stražnjim lijevim dijelom svojeg vozila udario u prednji desni dio službenog policijskog vozila s upaljenim svjetlosnim signalima kojim je upravljao policijski službenik. Nakon udara, u cilju izbjegavanja policijskih službenika, nastavio se kretati osobnim vozilom ulicom Vatroslava Lisinskog u smjeru centra Ludbrega, kojom prilikom je policijski službenik s prethodno udarenim vozilom pretekao njegovo vozilo te ga blokirao. Navedeni je najprije zaustavio vozilo, a potom je u namjeri bijega krenuo vozilom velikom brzinom unatrag i namjerno udario u drugo službeno policijsko vozilo s upaljenim svjetlosnim signalima, kojim je upravljao drugi policijski službenik.

Državno odvjetništvo naredilo je osumnjičenom udaljenje iz obiteljskog doma te zabranu približavanja i zabrane uspostavljanja i održavanja veze određenim ljudima zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, izvijestio je DORH.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara