Kolinda postrojila curicu da za televiziju govori kako je predsjednica super

Kolinda postrojila curicu da za televiziju govori kako je predsjednica super
Screenshot: RTL

U SINOĆNJEM RTL Direktu emitiran je pomalo mučan prilog u kojemu je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na nečuven način koristila djecu kako bi se politički promovirala. 

Kolinda je jučer bila u posjetu Krku i Kraljevici, navodno ispunjavajući svoje predsjedničke obaveze, a zapravo provodeći predizbornu kampanju, te je tamo susrela i skupinu djece, kako se vidi u prilogu.

Novinarka RTL-a je u jednom trenutku pred lice jedne djevojčice gurnula mikrofon i pitala je: “Je li ovo prvi put u životu da vidiš predsjednicu uživo i kako ti se sviđa, što kažeš?” Pritom je iza curice stajala Kolinda sa svojim standardnim isforsiranim osmijehom i pomno pazila što će djevojčica reći. 

Kolinda zadovoljna isljeđivanjem djevojčice

Djevojčica, koja kao da se tek vratila s kupanja na plaži, nije izgledala oduševljeno, nego više kao da joj je neugodno, a odgovorila je: “Pa zabavno je i prvi put mi je, prvi put mi je da vidim predsjednicu.” Novinarka je onda pitala djevojčicu: “I kakva je, što će reći prijateljima ili roditeljima?” Djevojčica je odgovorila: “Da sam sretna i da želim ovo još ponoviti.” Pritom baš i nije izgledala sretno.

Kolinda se onda nasmijala i pomilovala djevojčicu po kosi.

Nije jasno gdje su u svemu tome bili roditelji djevojčice, s obzirom na to da se iz pitanja novinarke može zaključiti kako curica njima tek treba reći da je upoznala Kolindu, pa je onda i nejasno tko je mogao odobriti da se dijete snima za prilog i da Kolinda nad njom stražari dok djevojčica pod pritiskom dviju odraslih osoba mora govoriti kako je predsjednica super.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara