Kosor otkrila recept za povlačenje tužbe: Tražim ispriku "braće po mržnji" iz SDP-a

Kosor otkrila recept za povlačenje tužbe: Tražim ispriku "braće po mržnji" iz SDP-a

Foto: Bruno Konjević / Cropix

JADRANKA KOSOR je danas rekla da će HDZ povući tužbu za klevetu protiv Željka Jovanovića, ako im se ispričaju predsjednik SDP-a Zoran Milanović i sam saborski zastupnik.

Komentirala je jučerašnju Jovanovićevu izjavu da je skidanje imuniteta Jovanoviću pucanj u parlamentarnu demokraciju te Milanovićevu izjavu da je to mali ustavni udar.

"Predsjednik nije ništa rekao o srpskom zakonu iz 2003."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zoran Milanović koji je to isto izjavio, koji je izjavio da smo mi kriminalna organizacija, predsjednik jedne stranke, i njegov brat po mržnji Jovanović imaju priliku ispričati se HDZ-u", kazala je Kosor i dodala da će HDZ povući tužbu ako se dvojac ispriča zbog te mržnje.

Napala je i predsjednika Ivu Josipovića koji je najavio da će Ustavnom sudu podnijeti zahtjev za ocjenu ustavnosti Zakona o ništetnosti.

"Predsjednik Republike Hrvatske smatra da je ovo loš zakon, a nije nijednom riječju ništa rekao o zakonu Republike Srbije iz 2003. s dopunama iz 2010. na koji se referira zakon koji je upravo jučer donesen", kazala je Kosor i dodala kako vjeruje da će Ustavni sud zakon proglasiti ustavnim.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara