Kraj Houstona pronađen kombi s tijelima bake, djeda i četvero praunučadi koji su bježali od poplave

Kraj Houstona pronađen kombi s tijelima bake, djeda i četvero praunučadi koji su bježali od poplave

Screenshot: Twitter (HCSOTexas)

POKRAJ HOUSTONA je pronađen kombi kojim je stariji par sa svojih četvero praunučadi bježao iz grada kada su ih zahvatile poplavne vode urgana Harvey.

Informaciju je potvrdio ured šerifa Eda Gonzaleza iz okruga Harris u Teksasu, javlja CNN.

Podsjetimo, šest članova obitelji su se vodili kao nestali od nedjelje, kada su kombi odnijele poplavne vode.

Pronađeno šest tijela u kombiju

Kombi je vozio sin para Saldivar, Sammy, koji se uspio izvući iz kombija kroz prozor na vozačkoj strani. Doplivao je do drveta za koje se držao dok nije spašen.

Danas su se u određenim predjelima Houstona poplavne vode počele smanjivati pa su se preostali članovi obitelji uputili na lokaciju na kojoj je spašen Sammy kako bi pokušali pronaći nestali kombi.

U kombiju su najprije pronađena dva tijela, a iz ureda šerifa pričekali su dodatne snage kako bi izvukli kombi iz vode i pregledali ga. Pregledom su pronađena još četiri tijela u kombiju.

Kada je kombi potonuo u njemu su bili Manuel Saldivar u dobi od 84 godine, Belia Saldivar u dobi od 81 godinu te njihovi praunuci, Devy u dobi od 16 godina, Dominic u dobi od 14 godina, Xavier u dobi od 8 godina i Daisy u dobi od 6 godina.

Kombi vozio sin koji se spasio

Kombi je vozio Sammy Saldivar, sin Manuela i Belie Saldivar, koji se uspio izvući kroz prozor na vozačevoj strani dok je kombi tonuo. Doplivao je do drveta za koje se držao 45 minuta prije nego što su ga pronašli spasioci, izjavio je njegov brat.

Njegov brat Ric izjavio je za CNN kako se Sammy nedavno preselio u Teksas kako bi se brinuo za svoje roditelje koji su oboljeli od Alzheimera.

Kombi je potopljen u nedjelju te se od tada strahuje za živote šest osoba koje su ostale zarobljene u njemu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara