Krešimir Macan: HDZ će biti dobra oporba, a Bandić je na putu prema svom političkom kraju

Screenshot: Osječka televizija

U EMISIJI "Karte na stol" Gorana Flaudera na Osječkoj televiziji gostovao je Krešimir Macan, stručnjak za političku komunikaciju koji je sudjelovao u brojnim kampanjama u zemlji i inozemstvu, koji je komentirao predstojeće izbore te stanje u hrvatskoj politici.

Macan smatra kako Hrvatskoj nedostaje karizmatični lider kakav je bio Ivo Sanader. Pojašnjava to riječima kako je Sanader, kakav god bio, svojim nastupima i kontrolom medija privlačio pozornost. "Drugi lideri jednostavno se nisu nametnuli, Kosor nije uspjela, a Milanoviću tek predstoji da se dokaže kao lider", smatra Macan dodajući kako nije siguran da bi Milanović u sučeljavanju potukao Kosor isto kao što vodi u anketama.

"HDZ će biti dobra oporba", kaže Macan i dodaje da je moguće da Kosor nije znala ništa o financiranju svoje kampanje, ali se postavlja pitanje zašto je potpisala financijski izvještaj. "Primjerice, koliko znam, ugovor s Bechtelom nije htjela potpisati kad su joj ga donijeli. Zašto je potpisala onda financijski izvještaj", pita se Macan.

"Čini se da je ovo kraj Bandićeve političke karijere. Pa ne može se ići iz kampanje u kampanju i preživjeti", kaže Macan dodajući kako je na tom putu i HSS jer su bili tihi koalicijski partner HDZ-u i nisu ništa radili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara