Krizne cigarete: TDR lansirao pakovanje Ronhilla s 10 cigareta

Tekst: J.C.
Foto: TDR

TVORNICA duhana Rovinj danas je na tržište lansirala prvo pakovanje s deset cigareta. Radi se o cigaretama marke Ronhill, koje ove godine slave 30. rođendan.

"Ronhill 10 pack nastao je kao rezultat želja potrošača koji traže manje od standardnih 20 cigareta u kutiji. Ronhill 10 pack dostupan je, od sredine kolovoza u dvije, najprodavanije ekstenzije: Ronhill White i Ronhill Silk White", priopćili su iz TDR-a.

"30-godišnji uspjeha Ronhilla temelji se na kontinuiranom razvoju novog i drugačijeg. Važna nam je inovacija, ali nam je još važnija razlikovnost. Lansiranjem Ronhill 10 packa kreirali smo jedinstvenu ponudu na hrvatskom tržištu, te potvrdili još jednom svoju poziciju promicatelja trendova. Ronhill 10 pack rođendanski je poklon tržištu. Odgovor je na promjene potrošačkih i kupovnih navika zbog naglih promjena tržišnih uvjeta kojima je domicilno tržište odnedavno izloženo", izjavila je Drinka Pocrnić - Vucelić, direktorica strateškog marketinga TDR-a.

Jedna ovakva kutija cigareta košta 10 kuna, dok "normalna" kutija sa 20 cigareta košta 18 kuna pa se ože reći da se radi o poskupljenju, barem što se tiče cijene pojedine cigarete. U kutiji sa 10 cigareta jednu cigaretu plaćate točno kunu, dok u kutiji sa 20 cigareta jedna cigareta košta 90 lipa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara