Latin bolestan, do daljnjeg nema "Latinice"

Latin bolestan, do daljnjeg nema "Latinice"

KONTROVERZNI show je "na čekanju", ali ne zbog telefonskog poziva Andrije Hebranga ili smjene glavnog urednika i voditelja Latinice, nego zbog toga što su se Denisu Latinu vratili simptomi Chronove bolesti, od koje boluje već godinama.

Latin je u četvrtak zbog jakih bolova u trbuhu završio u KBC Rebro. Na Prisavlju pričaju da je opaka bolest koja uzrokuje kronične upale crijeva i probavnog trakta Latina ponovno pogodila zbog nakupljenog stresa kojem je bio izložen zadnjih mjesec dana zbog "Latinice" o Franji Tuđmanu.

"Točno je da se radi o Chronovoj bolesti, a simptomi su se Denisu Latinu pojavili u četvrtak . Nažalost, tijek bolesti je takav da ne možemo predvidjeti kad će mu se zdravlje konačno popraviti" - izjavila je za Index Suzana Pavlovsky, urednica "Latinice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Večeras se Latinica neće emitirati. Imali smo zakazano snimanje u petak, ali kako se Latin dan prije razbolio, a drugu snimljenu emisiju nemamo  nažalost nismo u mogućnosti popuniti večerašnji termin." - rekla je Pavlovsky i dodala kako se upravo s kolegama sprema u posjet voditelju.

Ironija je da je Latinica čije je snimanje bilo zakazano za dan poslije nakon što se Latin razbolio trebala nositi naslov "Zdravlje je luksuz".

Zvonko Alač

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara